13 – 15/8/2018                                              3 ΗΜΕΡΕΣ 
ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ–ΜΕΤΣΟΒΟ- ΓΥΦΤΟΚΑΜΠΟΣ «ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΙΚΕΣ ΣΤΑΝΕΣ»
ΠΑΠΙΓΚΟ-ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ
13/8/2018 ΔΕΥΤΕΡΑ   Αθήνα-Μπιζάνι (Μουσείο Βρέλλη)-Σπήλαιο Περάματος-Γιάννενα
Αναχώρηση στις 07:30 για ΙΣΘΜΟ, στάση και θα περάσουμε από τη γέφυρα ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, θα φθάσουμε στο ΜΠΙΖΑΝΙ για επίσκεψη στο μουσείο Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα και μετά θα επισκεφθούμε το ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, από τα ωραιότερα της Ευρώπης. Τέλος φθάνουμε στο ξενοδοχείο μας στα Γιάννενα.
14/8/2018 ΤΡΙΤΗ          Γιάννενα-Φαράγγι Βίκου-Σαρακατσάνικες Στάνες-Τσεπέλοβο
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ απ’ όπου θα θαυμάσουμε το ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ το βαθύτερο του κόσμου (Guiness 1977) και τη Μονή ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ. Συνεχίζουμε για μια παραδεισένια τοποθεσία μέσα στον εθνικό δρυμό Βίκο-Αώου, το ΓΥΦΤΟΚΑΜΠΟ με τη «ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΙΚΗ ΣΤΑΝΗ», αντίγραφο ενός Σαρακατσάνικου οικισμού της Ηπείρου όπου θα έχουμε στάση-επίσκεψη. Εικόνες ανεξίτηλες. Τελευταίος σταθμός μας το ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ, γενέτειρα της Μ. Κοτοπούλη και κατόπιν επιστρέφουμε στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ στο ξενοδοχείο.
15/8/2018 ΤΕΤΑΡΤΗ               Γιάννενα (Λίμνη-Νησί)-Μέτσοβο-Καλαμπάκα-Αθήνα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Αναχωρούμε το πρωί για επίσκεψη της γραφικής ΛΙΜΝΗΣ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑΣ. Προαιρετική μετάβαση με το πλοιάριο (10 λεπτά) στο ΝΗΣΑΚΙ της, όπου θα επισκεφθούμε τη Μονή του Αγίου Παντελεήμονα και το σπίτι που σκοτώθηκε ο Αλή Πασάς. Στη συνέχεια θα κάνουμε στάση για καφέ στο ΜΕΤΣΟΒΟ με επίσκεψη στο αναπαλαιωμένο αρχοντικό του Τοσίτσα-Αβέρωβ, της Μητρόπολης και πιθανόν της αξιόλογης πινακοθήκης του. Στην όμορφη ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ θα δούμε τη Μητρόπολη και θα γευματίσουμε. Από ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ και  με στάσεις στη διαδρομή θα φθάσουμε στην ΑΘΗΝΑ.
         Τιμή συμμετοχής: 120 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μεταφορά και επιστροφή με το πούλμαν, διαμονή σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια με πρωινό