19-21/10/2018                          ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ (ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ)                3 ΗΜΕΡΕΣ
19/10/2018 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 06:30 για ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΑΤΡΑ, ΚΥΛΛΗΝΗ και με το φέρρυμποτ μετάβαση στον ΠΟΡΟ της ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ. Άφιξη και παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Εν συνεχεία αναχώρηση για ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ με τα φιδάκια και συνεχίζουμε για το ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
20/10/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τον γύρο της ΛΑΣΣΗΣ (παραλιακός δρόμος) που οδηγεί από το ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ στην ΛΑΣΣΗ. Επίσκεψη στις περίφημες ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ του ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ  που αποτελούν σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο του Νησιού και συνεχίζουμε για το ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗΣ, ένα έργο μοναδικής γλυπτικής από σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Εν συνεχεία για ΣΑΜΗ, ΛΙΜΝΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΣ, επίσκεψη. ΦΙΣΚΑΡΔΟ γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ και επιβίβαση στο φεριμποτ και μετάβαση στο ΛΗΞΟΥΡΙ, παραμονή για καφέ. Επιστροφή το βραδάκι στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, διανυκτέρευση.
21/10/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Μοναστήρι του ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ για να παρακολουθήσουμε την πανηγυρική λειτουργία λόγω ημέρας (είναι η εορτή του Αγίου). Μετά το τέλος της Θείας
Λειτουργίας αναχωρούμε για τα ΠΕΡΑΤΑΤΑ επίσκεψη στην ΜΟΝΗ του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ και συνεχίζουμε για ΣΚΑΛΑ – ΠΟΡΟ, στάση για γεύμα και από εκεί αναχώρηση με το πλοίο για την ΚΥΛΛΗΝΗ, ΠΑΤΡΑ, ΙΣΘΜΟ στάση. Αθήνα.
Τιμή συμμετοχής: 125 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διανυκτερεύσεις σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια, πρωινά και τα εισιτήρια του φέρυμποτ.