27-28/10/2018                       ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ                            2 ΗΜΕΡΕΣ
ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ-ΧΑΝΙΑ-ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ -ΒΟΛΟΣ
27/10/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ Αναχώρηση 07.30µ.για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση και από εκεί για την ιστορική ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ επίσκεψη. Εν συνεχεία για ΒΟΛΟ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ παραµονή για γεύμα στον παραδοσιακό οικισμό γνωστό και ως το «µπαλκόνι του Παγασητικού» για την υπέροχη θέα του. Στη συνέχεια µια σύντομη στάση στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ γνωστή για τα πεντανόστιµα γλυκά κουταλιού και από εκεί θα ανηφορίσουμε για το πιο ψηλό σηµείο του ΠΗΛΙΟΥ, τα όµορφα ΧΑΝΙΑ τα οποία βρίσκονται σε καταπράσινη τοποθεσία ‘’̟περικυκλωµένα’’ από πυκνά δάση οξιάς και καστανιάς . Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. ∆είπνο.  ∆ιανυκτέρευση.
28/10/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε µε κατεύθυνση το Ανατολικό Πήλιο κάνοντας µια πρώτη στάση στη γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑ∆Α και από εκεί για ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ, παραμονή για γεύμα στην όμορφη παραλία και εν συνεχεία σύντομη επίσκεψη στον ΒΟΛΟ και έπειτα με ενδιάμεση καθοδόν  στάση για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.
Τιμή συμμετοχής: 70 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση στα Χάνια Πηλίου,1 δείπνο, 1 πρωινό, αρχηγός-συνοδός