24-25/11/2018                                   ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΟΣ – ΘΕΡΜΟ                              2 ΗΜΕΡΕΣ
                                                     ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΜΟΝΗ ΒΑΡΝΑΚΟΒΗΣ
24/11/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 7.30 π.μ. και με στάση στην ΑΚΡΑΤΑ, περνώντας από την καλωδιωτή γέφυρα ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ξεκινάμε μετά το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ το γύρο της λίμνης ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ με πρώτο χωριό το ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ. Συνεχίζουμε για διάφορα χωριά όπως το ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ – ΓΑΒΑΛΟΥ – και καταλήγουμε στο ΘΕΡΜΟ, επίσκεψη στην Ιερά Μονή Κοσμά του Αιτωλού. Στάση για φαγητό. Συνεχίζουμε για το ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ της ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και επίσκεψη στο «ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» με τα κέρινα ομοιώματα. Από το ΘΕΡΜΟ κατευθυνόμαστε προς την ΝΑΥΠΑΚΤΟ όπου θα έχουμε τη διανυκτέρευσή μας.
25/11/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά τα πρωινό μας θα επισκεφθούμε το περίφημο ΚΑΣΤΡΟ στη θέση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, το σπίτι (ΜΟΥΣΕΙΟ) του ΜΠΟΤΣΑΡΗ και συνεχίζουμε για ένα προσκύνημα στην ΜΟΝΗ ΒΑΡΝΑΚΟΒΑΣ. Το ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ κτίστηκε τον 11ο αιώνα. Μετά το προσκύνημα κατεβαίνουμε στην ΝΑΥΠΑΚΤΟ για φαγητό. Επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ αφού περάσουμε την γέφυρα ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ και κάνουμε στάση στον ΙΣΘΜΟ.
Τιμή συμμετοχής: 65 ευρώ
Περιλαμβάνονται: η διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο σε 2κλινα ή 3κλινα δωμάτια με μπάνιο, το πρωινό, οι περιηγήσεις και οι εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.