23-26/12/2018                     ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ                       4 ΗΜΕΡΕΣ
ΒΟΛΟΣ – Ι.Μ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ (ΑΓ. ΠΑΪΣΙΟΣ) - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ
ΕΔΕΣΣΑ – «ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ» ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
23/12/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ: Αναχώρηση στις 07:00  από ΑΘΗΝΑ. Με τις κατάλληλες στάσεις το μεσημεράκι θα είμαστε στον ΒΟΛΟ όπου θα έχουμε χρόνο για μία γνωριμία με την πόλη και  για ένα μοναδικό γεύμα στα παραλιακά ταβερνάκια και Τσιπουράδικα που είναι έξω από το λιμάνι. Αφού ευχαριστηθούμε αυτή την εξαιρετική στάση μπορούμε να συνεχίσουμε την πορεία μας προς τον προορισμό μας, που είναι η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
24/12/2018 ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την ΣΟΥΡΩΤΗ, όπου βρίσκεται η Ιερά ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ του ΘΕΟΛΟΓΟΥ και ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ του ΚΑΠΠΑΔΟΚΗ, του οποίου  τα λείψανα βρίσκονται στο καθολικό της ΜΟΝΗΣ. Εδώ υπάρχει και ο τάφος του ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ παραμονή, προσκύνημα. Κατόπιν συνεχίζουμε για την «Παραμυθοχώρα», που βρίσκεται στο ΣΤΡΑΤΩΝΙ της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, επίσκεψη, παραμονή. Επιστροφή το βραδάκι στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Χρόνος ελεύθερος στο υπέροχο κέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους, η οποία μας θυμίζει ένα ζωντανό παραμύθι. Μια χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια πολιτεία 27.000 τ.μ. με το φως από 5.700.000 λαμπιόνια, θα θυμίζει «Αστερόκοσμος» στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα δίνει εορταστικό ρυθμό στην πόλη, μαζί με το εργοστάσιο και το Μουσείο Σοκολάτας. Το βράδυ Ρεβεγιόν με μουσική. Διανυκτέρευση.
25/12/2018 ΤΡΙΤΗ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Προαιρετικός εκκλησιασμός. Αναχώρηση μετά το πρωινό για τα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ στην ΑΡΙΔΑΙΑ για καφέ ή φαγητό και μπάνιο. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε την πανέμορφη ΕΔΕΣΣΑ και τους καταρράκτες της. Επιστροφή στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Δείπνο, διανυκτέρευση.
26/12/2018 ΤΕΤΑΡΤΗ: Μετά το πρωινό μας η μέρα μας θα είναι αφιερωμένη στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Θα δούμε το κέντρο, τον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ και τον ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ. Το βραδάκι επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό ή καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 215 ευρώ
Περιλαμβάνει: Διαμονή στο ξενοδοχείο, 3 πρωινά, το Ρεβεγιόν 24/12 γλέντι με μουσική, 1 δείπνο,  μεταφορές – εκδρομές – περιηγήσεις που αναφέρονται.