23– 26/12/2018                                ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ                                     4 ΗΜΕΡΕΣ
ΚΟΖΑΝΗ–ΣΕΡΒΙΑ-ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ)
ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ-ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΣΙΑΤΙΣΤΑ
ΛΟΥΤΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ(ΠΟΖΑΡ)-ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ
23/12/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ: Αναχώρηση στις 07:00, μικρή στάση στην ΛΑΜΙΑ και συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ-ΤΥΡΝΑΒΟ, ΣΕΡΒΙΑ, παραμονή, γεύμα καθοδόν. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας και εφόσον περάσουμε την τεχνητή λίμνη του Αλιάκμονα θα καταλήξουμε στην όμορφη ΚΟΖΑΝΗ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
24/12/2018 ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την όμορφη ΚΑΣΤΟΡΙΑ, επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ την ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ στο σπήλαιο του ΔΡΑΚΟΥ και ελεύθερος χρόνος για βόλτες στην παλιά πόλη με τα γουναράδικά της. Πιθανό γεύμα. Συνεχίζουμε για την γραφική ΣΙΑΤΙΣΤΑ με τα περίφημα αρχοντικά της, στάση για καφέ και από εκεί για την ΚΟΖΑΝΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα έχουμε το Εορταστικό Δείπνο – Ρεβεγιόν σε κοσμική ταβέρνα με εορταστικό πρόγραμμα. Διανυκτέρευση.
25/12/2018 ΤΡΙΤΗ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Προαιρετικός εκκλησιασμός στον ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ. Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ και φθάνουμε στο παραδοσιακό χωριό στις πλαγιές του όρους ΒΟΡΑ (ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ) στον παλαιό ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ, στάση. Εν συνεχεία για την ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ και θα φθάσουμε στο ψαροχώρι ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή μέσω ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο για τους εκδρομείς για βόλτα στην πόλη της ΚΟΖΑΝΗΣ. Διανυκτέρευση.
26/12/2018 ΤΕΤΑΡΤΗ: Μετά το πρωινό μας αναχώρηση και μέσω Εθνικής Οδού ΕΓΝΑΤΙΑΣ-ΠΟΛΥΜΥΛΟΥ θα φθάσουμε στο μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ, προσκύνημα. Συνεχίζουμε για ΝΑΟΥΣΑ-   ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ, στάση για φαγητό. Κατόπιν από ΤΕΜΠΗ με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 165 ευρώ 
Περιλαμβάνει: Μετάβαση και επιστροφή με  πολυτελές πούλμαν για όλες τις μέρες του ταξιδίου, διαμονή στο ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια, 3 πρωινά σε μπουφέ, το εορταστικό Δείπνο – Ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική στις 24/12 το βράδυ, ξεναγήσεις, περιηγήσεις
Δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, προαιρετικές εκδρομές/επισκέψεις και ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.