24-26/12/2018                          ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ & ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ                        3 ΗΜΕΡΕΣ
    ΟΛΥΜΠΟΣ – ΕΔΕΣΣΑ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΒΟΛΟΣ
24/12/2018 ΔΕΥΤΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07:00 για ΛΑΜΙΑ στάση στην Εθνική Οδό για καφέ, συνεχίζουμε για ΤΕΜΠΗ παραμονή, γεύμα καθοδόν επί της Εθνικής Οδού, κατόπιν στον Αρχαιολογικό Χώρο της ΒΕΡΓΙΝΑΣ (έξοδα ατομικά) έναν από τους σημαντικούς χώρους της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με το ανακαινισμένο Μουσείο, στάση. Το απογευματάκι άφιξη στο πολυτελές ξενοδοχείο στον ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, δείπνο με ζωντανή μουσική και ορχήστρα. Διανυκτέρευση.
25/12/2018 ΤΡΙΤΗ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Προαιρετικός εκκλησιασμός.  Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για ΒΕΡΟΙΑ και στη συνεχεία για την όμορφη ΕΔΕΣΣΑ, για να θαυμάσουμε τους καταρράχτες της σε μια κατάφυτη περιοχή, στάση. Κατόπιν για ΑΡΙΔΑΙΑ και φθάνουμε στα ξακουστά ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ, επίσκεψη. Εν συνεχεία για φαγητό στην περιοχή του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
26/12/2018 ΤΕΤΑΡΤΗ: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΤΕΜΠΗ), στάση και συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ την όμορφη πόλη του ΒΟΛΟΥ. Χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πόλη και προαιρετικό γεύμα. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν.
Τιμή συμμετοχής: 145 ευρώ   
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο OLYMPUS THEA, 2 πρωινά, το Χριστουγεννιάτικο Δείπνο – Ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική στις 24/12 & 1 δείπνο.