30/12/2018 – 2/1/2019                                 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ                                 4 ΗΜΕΡΕΣ
30/12/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ: Αναχώρηση στις 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ(ΕΟ) στάση και  στη συνέχεια μέσω ΤΥΡΝΑΒΟΥ για ΕΛΑΣΣΟΝΑ, επίσκεψη στην ιστορική μονή ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΑΣ και παραμονή για  γεύμα στη περιοχή. Κατόπιν και περνώντας από ΣΕΡΒΙΑ, ΛΙΜΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ και ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ φτάνουμε στην όμορφη και ακριτική πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.
Δείπνο, διανυκτέρευση.
31/12/2018 ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό μας  θα ξεκινήσουμε με κατεύθυνση το ΑΜΥΝΤΑΙΟ και από εκεί για να επισκεφτούμε τον όμορφο οικισμό του ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ  που προσφέρει πανοραμική θέα στη ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ η οποία θεωρείται ιδανικό καταφύγιο για πλήθος άγριων πουλιών αλλά και σπουδαίος ψαρότοπος. Κατόπιν για τον γραφικό ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟ που αποτελεί το σημαντικότερο χειμερινό θέρετρο της περιοχής όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα. Το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για το ξενοδοχείο μας ενώ το βράδυ θα απολαύσουμε το εορταστικό μας ρεβεγιόν με μουσική. Διανυκτέρευση.
1/1/2019 ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το καταπληκτικό ΝΥΜΦΑΙΟ. Οι φήμες θέλουν το ΝΥΜΦΑΙΟ να είναι ένα από τα ομορφότερα χωριά της ΕΛΛΑΔΑΣ. Οι ταξιδιωτικοί οδηγοί το παρουσιάζουν ως ένα από τα 10 ομορφότερα χωριά της Ευρώπης, ενώ στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Unesco διεκδικεί το Βραβείο Μελίνα Μερκούρη για την άριστη διαχείριση φυσικού περιβάλλοντος. Θα πιούμε το καφεδάκι μας, θα περιπλανηθούμε στο καταπληκτικό χωριό και κατόπιν θα αναχωρήσουμε για την όμορφη ΚΑΣΤΟΡΙΑ, η οποία περιβάλλεται από τη λίμνη Ορεστιάδας που θεωρείται μορφολογικά η ωραιότερη λίμνη της Ελλάδας. Επίσκεψη και γεύμα σε ταβέρνα με ζωντανή μουσική. Επιστροφή το βραδάκι στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
2/1/2019 ΤΕΤΑΡΤΗ: Μετά το πρωινό μας θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής κάνοντας μια πρώτη στάση στη πόλη της ΚΟΖΑΝΗΣ. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία του ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ και το ιστορικό κέντρο της πόλης όπου φιλοξενείται το αξιόλογο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. Εν συνεχεία για περιοχή ΛΑΡΙΣΑΣ παραμονή για γεύμα  και από εκεί για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.)στάση  και ύστερα για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.
Τιμή συμμετοχής: 170 ευρώ 
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,3 διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ στο πολυτελές ξενοδοχείο PHILIPPION 3* sup., 3 δείπνα ένα εκ των οποίων το εορταστικό ρεβεγιόν 31/12  με ζωντανή μουσική, φόρος διαμονής, αρχηγός-Συνοδός, Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης, φπα