ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

1/1/2019 ΤΡΙΤΗ                                                ΑΓΟΡΙΑΝΗ – ΑΡΑΧΩΒΑ                                           ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 08:30 για περιοχή ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ στάση, ΧΑΙΡΩΝΕΙΑ, ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ, ΑΓΟΡΙΑΝΗ παραμονή για γεύμα στο όμορφο ορεινό χωριό χτισμένο σε ελατοσκέπαστη πλαγιά του ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ σε υψόμετρο 830μ. σε μια από τις πολλές ταβέρνες της κεντρικής πλατείας. Εν συνεχεία μέσω ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ για  ΑΡΑΧΩΒΑ στάση στη γραφική ορεινή κωμόπολη, χτισμένη στο σκαλί μιας ράχης που κατεβαίνει από τις κορυφές του Παρνασσού προς την κοιλάδα του Πλειστού. Έπειτα για ΤΑΝΑΓΡΑ (ΕΟ) στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 18 ευρώ
 

4-6/1/2019                                                   ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ                                         3 ΗΜΕΡΕΣ
          ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ
4/1/2019 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 07:30 για ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ-ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για ΑΡΤΑ και φτάνουμε στο ιστορικό ΜΠΙΖΑΝΙ όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων του φημισμένου Ηπειρώτη γλύπτη Παύλου Βρέλλη. Συνεχίζουμε και φτάνουμε στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας που σφύζει από ζωντάνια, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
5/1/2019 ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το ΣΠΗΛΑΙΟ του ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ένα από τα ωραιότερα της Ευρώπης με 14 είδη σταλακτίτες και σταλαγμίτες, επίσκεψη. Συνεχίζουμε για τα ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, ξεκινώντας από τους ΚΗΠΟΥΣ (στη διαδρομή θα έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε την τέχνη της πέτρας στα σπίτια και στα γεφύρια), το ΚΑΠΕΣΟΒΟ (παρόμοιο τοπίο) το ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ ( με το ναό του Αγ. Νικολάου με επιχρυσωμένο Τέμπλο και σπάνιες τοιχογραφίες, εδώ πίνουμε καφέ στην πλατεία με τον μεγάλο πλάτανο). Επόμενη στάση γνωστό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Από εκεί θα δούμε από ψηλά το φαράγγι του ΒΙΚΟΥ, το βαθύτερο του κόσμου (Guiness 1997) από την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής. Περπατήστε στα πλακόστρωτα δρομάκια, για να δείτε τα αρχοντικά, το βιωματικό σχολείο και τα πανέμορφα παραδοσιακά κτίρια ηπειρώτικης αρχιτεκτονικής, γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
6/1/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τη ΛΙΜΝΗ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ, που είναι γνωστή και ως λίμνη της Κυρά Φροσύνης, θα επισκεφθούμε τη Μονή Αγίου Παντελεήμονα και το σπίτι που σκοτώθηκε ο Αλή Πασάς και θα παρακολουθήσουμε την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού. Στη συνέχεια θα φτάσουμε με στάση στο γραφικό ορεινό ΜΕΤΣΟΒΟ, όπου θα επισκεφθούμε το αναπαλαιωμένο αρχοντικό του εθνικού μας ευεργέτη Τοσίτσα – Αβέρωφ καθώς και τη ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, γεύμα. Συνεχίζουμε περνώντας από ΚΑΤΑΡΑ και ΚΑΜΠΟ ΔΕΣΠΟΤΗ για την ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, στάση για καφέ και από ΤΡΙΚΑΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ και με στάσεις στη διαδρομή θα καταλήξουμε στην ΑΘΗΝΑ στο γραφείο μας.
Τιμή συμμετοχής: 120 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μεταφορά με το πούλμαν, το ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια, τα 2 πρωινά, περιηγήσεις και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα,  αρχηγός – οδηγός.

5-6/1/2019                   ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ                                        2 ΗΜΕΡΕΣ
ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ – ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ
ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ – ΑΡΑΧΩΒΑ
5/1/2019 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 07:30 από το γραφείο μας, ΙΣΘΜΟΣ στάση και από τη γέφυρα ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ θα φτάσουμε στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ. Προορισμός μας τα όμορφα χωριά της ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ. Μέσα από μια ονειρεμένη διαδρομή θα περάσουμε τα γραφικά χωριουδάκια ΛΙΜΝΙΤΣΑ, ΤΕΡΨΙΘΕΑ, ΕΛΑΤΟΥ για να φτάσουμε στο κεφαλοχώρι της ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ την ΑΝΩ ΧΩΡΑ. Το πανέμορφο τοπίο που θυμίζει Ελβετικές Άλπεις, οι περίπατοι στο οξυγόνο του μαγευτικού βουνού και στα καλντερίμια του μικρού χωριού θα μας αναζωογονήσουν (πιθανό γεύμα). Στην ΕΛΑΤΟΥ πνιγμένη στα έλατα, θα έχουμε πιθανό γεύμα ή στάση για καφέ. Η περιήγησή μας τελειώνει με επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ (ΛΕΠΑΝΤΟ) με τους δύο γραφικούς πύργους στην είσοδο του λιμανιού της.
6/1/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ του ΣΩΤΗΡΟΣ για να εκκλησιαστούμε στην ΠΑΝΑΓΙΑ την ΝΑΥΠΑΚΤΙΩΤΙΣΣΑ. Κατόπιν κατεβαίνουμε στην ΝΑΥΠΑΚΤΟ να παρακολουθήσουμε την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού. Συνεχίζουμε για τον γύρο του ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ. ΕΡΑΤΕΙΝΗ – ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ γεύμα και περνώντας από τους ΔΕΛΦΟΥΣ, θα απολαύσουμε το ποτό μας στην ΑΡΑΧΩΒΑ αγναντεύοντας τη θέα ως τον ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ. Από ΛΕΙΒΑΔΙΑ με πιθανή μικρή στάση στη διαδρομή, επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 75 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μεταφορά με το πούλμαν, το ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια, το πρωινό, περιηγήσεις και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα,  αρχηγός – οδηγός.

6/1/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ                                 ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ                                       ΗΜΕΡΗΣΙΑ
ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΙΜΟ ΓΙΑΛΑ – ΓΙΑΛΑ
Αναχώρηση στις 07:30, σύντομη στάση στον ΙΣΘΜΟ για καφέ και από εκεί θα διασχίσουμε την όμορφη ΑΡΓΟΛΙΔΑ για να φτάσουμε στην ΕΡΜΙΟΝΗ όπου υπάρχει ένα έθιμο το «γιάλα – γιάλα». Είναι ένας ξεχωριστός τρόπος εορτασμού των Θεοφανίων στην ΕΡΜΙΟΝΗ. Ντόπιοι νεαροί τραγουδώντας το «γιάλα – γιάλα» βρίσκονται μέσα σε στολισμένες βάρκες να τραγουδούν, να ταλαντεύουν τις βάρκες και να περιμένουν να πέσουν για να πιάσουν το σταυρό. Θα παραμείνουμε στην ΕΡΜΙΟΝΗ για να παρακολουθήσουμε το Έθιμο και για το μεσημεριανό μας γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για την ΤΡΑΧΕΙΑ όπου θα παραμείνουμε για τον απογευματινό μας καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 14 ευρώ

6/1/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ                                      ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ                                     ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 07:30 για την ΧΑΛΚΙΔΑ όπου θα παρακολουθήσουμε την κατάδυση του ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ. Κατόπιν μέσω του όρους ΔΙΡΦΥ φθάνουμε στη ΣΤΕΝΗ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με στάση στη ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 12 ευρώ

9/1/2019 ΤΕΤΑΡΤΗ                                           ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ
Αναχώρηση στις 15:30 για να παρακολουθήσουμε την θεατρική παράσταση «Οι μάγισσες της Σμύρνης».
Τιμή συμμετοχής: 20 ευρώ 

13/1/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ             ΧΙΟΝ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑ                     ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 07:30 για περιοχή ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ στάση, ΑΡΑΧΩΒΑ και συνεχίζουμε για το χιονοδρομικό κέντρο ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ «ΚΕΛΛΑΡΙΑ» παραμονή. Επιστροφή στην ΑΡΑΧΩΒΑ, παραμονή για γεύμα στην γραφική ορεινή κωμόπολη, χτισμένη στο σκαλί μιας ράχης που κατεβαίνει από τις κορυφές του ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ προς την κοιλάδα του ΠΛΕΙΣΤΟΥ. Έπειτα για ΤΑΝΑΓΡΑ, στην Εθνική Οδό στάση, ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 13 ευρώ

13/1/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ              ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΑΥΡΩΝΑΣ – Ι.Μ. ΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ                  ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 11:00 για να επισκεφθούμε το ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΑΥΡΩΝΑΣ. Στη νέα μόνιμη έκθεση, προβάλλονται σύμφωνα με τις σύγχρονες μουσειολογικές και μουσειογραφικές μεθόδους τα πλούσια και ποικίλα ευρήματα από την ανασκαφή του ιερού της ΒΡΑΥΡΩΝΑΣ, καθώς και αρχαιότητες από την ευρύτερη περιοχή της ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ. Στην έκθεση παρουσιάζονται η ιστορία της ΒΡΑΥΡΩΝΑΣ, η αρχιτεκτονική του ιερού, τα αγάλματα των «άρκτων» - μικρών κοριτσιών και αγοριών – τα αναθηματικά γλυπτά, η λατρεία και οι ιδιότητες της θεάς και η ιστορία της ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ. Στη συνέχεια θα μεταβούμε σε ταβέρνα της περιοχής για το μεσημεριανό μας γεύμα. Το βραδάκι άφιξη στην ΑΘΗΝΑ με προσκύνημα στην Ι. ΜΟΝΗ ΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ.
Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ

19-20/1/2019                                                         ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ                                                        2 ΗΜΕΡΕΣ
19/1/2019 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 07:30 από το γραφείο μας. Στο ύψος της ΛΑΜΙΑΣ στάση καθ’οδόν. Κατόπιν για ΣΤΥΛΙΔΑ - ΑΛΜΥΡΟ, ΑΓΧΙΑΛΟ, ΒΟΛΟ, ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΧΑΝΙΑ, γεύμα. Επιστρέφουμε στο ΒΟΛΟ για την διανυκτέρευσή μας με ενδιάμεση στάση στην ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ (το μπαλκόνι του ΠΗΛΙΟΥ) για τον καφέ μας. Διανυκτέρευση.
20/1/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για τις ΜΗΛΙΕΣ όπου θα επισκεφθούμε την ΕΚΚΛΗΣΙΑ των ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ και τη βιβλιοθήκη. Συνεχίζουμε για ΒΥΖΙΤΣΑ (περιήγηση) και από εκεί στα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 60 ευρώ 
Περιλαμβάνει: Μεταφορά, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και συνοδό εκδρομής.

20/1/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ                                          ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                           ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση στις 08:00 από ΑΘΗΝΑ για τον ΙΣΘΜΟ, όπου θα παραμείνουμε για καφέ. Σκαρφαλώνουμε στα χωριά της ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ που δικαίως έχει χαρακτηριστεί «Κορινθιακή Ελβετία» για την μοναδική ομορφιά της φύσης. Συνεχίζουμε ανηφορίζοντας το δεύτερο μεγαλύτερο βουνό της Πελοποννήσου ΚΥΛΛΗΝΗ (ΖΗΡΕΙΑ). Η ομορφιά της περιοχής και η μορφολογία του εδάφους είναι τέτοια που δεν θα μας αφήσει αδιάφορους. Στην πλαγιά του βουνού στα ΑΝΩ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ μπορείτε να επισκεφθείτε το Ναό του Αγίου Γερασίμου που χρονολογείται από το 1968, σύντομη στάση για προσκύνημα. Ο θαυματουργός Άγιος Γεράσιμος ο Νοταράς γεννήθηκε το 1509 στην ΑΝΩ ΣΥΝΟΙΚΙΑ των ΤΡΙΚΑΛΩΝ της ορεινής ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και ήταν γόνος της αρχοντικής οικογένειας των ΝΟΤΑΡΑΔΩΝ. Καταλήγουμε στην πλατεία του χωριού για το μεσημεριανό μας φαγητό. Το απόγευμα θα έχουμε σύντομη στάση για καφέ και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 14 ευρώ

20/1/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ               ΧΑΛΚΙΔΑ-ΜΟΝΗ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΜΑ-ΛΕΥΚΑΝΤΙ               ΗΜΕΡΗΣΙΑ                                                                                                  
Αναχώρηση στις 08:00 για ΧΑΛΚΙΔΑ όπου θα κάνουμε στάση. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την ΜΟΝΗ του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ «ΑΡΜΑ», που βρίσκεται ανατολικά από τα ΦΥΛΛΑ, μετά τη θέση «Καλογερόβρυση». Σύμφωνα με μια εκδοχή το μοναστήρι ιδρύθηκε το 1141 και επί Τουρκοκρατίας υπήρξε το πνευματικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής. Αργότερα καταλήγουμε στο ΛΕΥΚΑΝΤΙ, παραθαλάσσιος οικισμός με έντονη τουριστική κίνηση, ουζερί πάνω στο κύμα, καφετέριες στον παραλιακό δρόμο και ταβέρνες, όπου θα έχουμε γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στη ΧΑΛΚΙΔΑ.
Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ 

26/1/19 ΣΑΒΒΑΤΟ         ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ         ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
      ΧΑΣΙΑ - ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ – ΧΟΡΟΣ – ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ
Αναχώρηση στις 17:00 για τη ΧΑΣΙΑ για να κόψουμε την πίτα του γραφείου μας με φαγητό, χορό, γλέντι και πλούσια δώρα όπως κάθε χρονιά.
Τιμή συμμετοχής: 6 ευρώ

27/1/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ                  ΧΙΟΝ / ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (ΧΕΛΜΟΥ)                 ΗΜΕΡΗΣΙΑ
     ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ-ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ
Αναχώρηση στις 07:30 για ΙΣΘΜΟ με στάση καθοδόν για καφέ, και να συνεχίζουμε για το ΔΙΑΚΟΦΤΟ, όπου θα επιβιβαστούμε στον οδοντωτό. Η διαδρομή είναι ονειρική και η διάρκεια της περίπου 1 ώρα. Το φαράγγι του ποταμού ΒΟΥΡΑΪΚΟΥ είναι τοπίο με ιδιαίτερη ομορφιά όπου δίπλα του περνά ο οδοντωτός σιδηρόδρομος και το στενότερο σημείο που ονομάζεται «Πόρτες». Οι σήραγγες, η φυσική ομορφιά της χαράδρας, οι καταρράκτες, τα σπήλαια και η πυκνή βλάστηση κάνουν τη διαδρομή μοναδική. Ο «Μουντζούρης», το τρενάκι που έκανε πρώτη φορά την διαδρομή του ΒΟΥΡΑΪΚΟΥ ήταν το 1895 και λειτουργούσε με κάρβουνο. Εκατό χρόνια μετά το 1996 επανέλαβε την διαδρομή με επιτυχία. Είναι μια εμπειρία ανεπανάληπτη, αξίζει. Άφιξη στα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ιστορική κωμόπολη σε υψόμετρο 750 μ. και αφετηρία του χιονοδρομικού κέντρου του ΧΕΛΜΟΥ. Επίσκεψη στον τόπο θυσίας, στο χιονοδρομικό, παραμονή για γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στο ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ και στον ΙΣΘΜΟ.
Τιμή συμμετοχής: 24 ευρώ ανά άτομο με οδοντωτό / 14 ευρώ ανά άτομο χωρίς τον οδοντωτό

27/1/19 ΚΥΡΙΑΚΗ                              ΜΟΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ (ΔΗΜΑΙΝΑ)                                        ΗΜΕΡΗΣΙΑ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΛΥΓΟΥΡΙΟ) - ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ
Αναχώρηση στις 08:00 για τον ΙΣΘΜΟ στάση, συνεχίζουμε για το φιλόξενο Μοναστήρι των ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ το οποίο βρίσκεται στην ΑΡΓΟΛΙΔΑ, επίσκεψη. Επόμενη στάση μας είναι το Ασκληπιείο (Λυγουριό). Ξενάγηση στο πλήρες ανακαινισμένο Μουσείο Φυσική Ιστορίας Κωτσιομύτη όπου θα δούμε ορυκτά και απολιθωμένους οργανισμούς από 530 χιλ. έως 3 εκατομμύρια χρόνια από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Στο ορεινό χωριό ΑΔΑΜΙ θα έχουμε το γεύμα μας. Το βραδάκι επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ με στάση στην ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ.
Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ 

28/1/19  ΔΕΥΤΕΡΑ                    ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ (ΕΟΡΤΗ) – ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
Αναχώρηση στις 15:00 για τον ΟΣΙΟ ΕΦΡΑΙΜ παρακολούθηση του Εσπερινού. Συνεχίζουμε για την ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ στάση για καφέ ή ουζάκι. Επιστροφή το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 7 ευρώ