ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΜΕ ΜΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΙΑ
ΣΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στην ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΡΓΑ
26/4/2019 - 29/4/2019

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/4/2019: Αναχώρηση 06:00 για ΑΚΡΑΤΑ, στην Εθνική Οδό στάση, γέφυρα ΡΙΟΥ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ γεύμα, ΒΟΝΙΤΣΑ και μέσω της υποθαλάσσιας σήραγγας για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Επιβίβαση στο φέρριμποτ και μετάβαση στην ΚΕΡΚΥΡΑ. Άφιξη στο πανέμορφο καταπράσινο νησί των Φαιάκων, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4/2019: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πόλη της ΚΕΡΚΥΡΑΣ όπου θα παρακολουθήσουμε την λιτανεία του ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ και το γραφικό έθιμο, το σπάσιμο των σταμνιών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το γεύμα μας και συνεχίζουμε για το ΚΑΝΟΝΙ όπου μπορεί κανείς να επισκεφθεί το γραφικό ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ – που ένας παλιός μύθος το θέλει απολιθωμένο πλοίο των Φαιάκων – και το Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ. Εν συνεχεία για ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ, παραμονή στο κοσμοπολίτικο θέρετρο σε περιοχή εξαιρετικής ομορφιάς με δαντελωτές ακτές και γαλαζοπράσινα νερά και επίσκεψη στο Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 28/4/2019: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Μετά το πρωινό ελεύθεροι να απολαύσετε το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών και να διασκεδάσετε με την ορχήστρα και το χορευτικό συγκρότημα του ξενοδοχείου. Γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για ΓΑΣΤΟΥΡΙ όπου θα επισκεφθούμε το ΑΧΙΛΛΕΙΟ, θερινό ανάκτορο της αυτοκράτειρας Σίσυ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 29/4/2019: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι της ΚΕΡΚΥΡΑΣ, επιβίβαση στο φέρριμποτ και μετάβαση στην ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Εν συνεχεία για ΠΑΡΓΑ, παραμονή στην γραφική πόλη με το νησιωτικό χρώμα και τις ξεχωριστές φυσικές ομορφιές. Στη συνέχεια μέσω της υποθαλάσσιας σύραγγας για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, γεύμα, γέφυρα ΡΙΟΥ, ΑΚΡΑΤΑ στην Εθνική Οδό στάση, ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 250 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MESSONGHI BEACH ή MAGNA GRAECIA, ημιδιατροφή καθημερινά και τα εισιτήρια του φέρριμποτ.