ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΝΤΑΔΕΣ ΣΤΟ ΦΙΟΡΟ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΖΑΚΥΝΘΟ
26/4/2019 - 29/4/2019

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/4/2019: Αναχώρηση 07:00 για ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΑΤΡΑ, ΚΥΛΛΗΝΗ επιβίβαση στο φέρριμποτ και μετάβαση στην ΖΑΚΥΝΘΟ. Άφιξη και παρακολούθηση της λιτανείας του Εσταυρωμένου στην πλατεία ΣΟΛΩΜΟΥ. Γεύμα. Εν συνεχεία για ΤΣΙΛΙΒΙ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στο ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. (Για όσους επιθυμούν στις 02:00 το βράδυ γίνεται η περιφορά του Επιταφίου του Μητροπολιτικού ναού ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ στην πόλη της ΖΑΚΥΝΘΟΥ).
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4/2019: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΜΠΟΧΑΛΗ, όμορφη τοποθεσία με μαγευτική θέα στην πόλη. Επίσκεψη στο Λόφο του ΣΤΡΑΝΗ που αποτελεί το σημείο στο οποίο εμπνεύστηκε ο Διονύσιο Σολωμός τον «Ύμνο στην Ελευθερία» και την ΖΩΟΔΟΧΟ ΠΗΓΗ. Εν συνεχεία επίσκεψη στην ΜΟΝΗ ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑΣ όπου ασκήτεψε ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ. Επόμενη στάση μας η ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΩΝ ΚΡΗΜΝΩΝ από όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τον όρμο του ΝΑΥΑΓΙΟΥ με την αμμουδερή παραλία και τα γαλαζοπράσινα νερά. Συνεχίζουμε για ΑΓ. ΛΕΩΝ, ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ, επίσκεψη στην εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως στην πόλη της ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 28/4/2019:     ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Μετά το πρωινό ελεύθεροι να απολαύσετε το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών, τον πλούσιο μπουφέ με ούζο και μεζεδάκια και να διασκεδάσετε με την ορχήστρα του ξενοδοχείου. Γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για την ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ, στάση, ΖΑΚΥΝΘΟΣ, παραμονή και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 29/4/2019: Μετά το πρωινό επίσκεψη στον προστάτη του νησιού ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ και παραμονή στην πόλη της ΖΑΚΥΝΘΟΥ για γεύμα. Στη συνέχεια επιβίβαση στο φέρριμποτ και αναχώρηση για ΚΥΛΛΗΝΗ, ΠΑΤΡΑ, ΙΣΘΜΟ, στάση, ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 215 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MAJESTIC, 3 πρωινά σε μπουφέ, το δείπνο της Μ. Παρασκευής, το Αναστάσιμο δείπνο, το Πασχαλινό γεύμα και τα εισιτήρια του φέρριμποτ.