4ΗΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ
ΞΑΝΘΗ-ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ-ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ
ΣΟΥΦΛΙ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΚΑΒΑΛΑ
26/4/2019 - 29/4/2019

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/4/2019: Αναχώρηση 07:00 για ΛΑΜΙΑ με μια ενδιάμεση στάση καθοδόν. Κατόπιν για ΤΕΜΠΗ – ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, γεύμα επί της εθνικής οδού. Εν συνεχεία για ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΤΡΥΜΟΝΑ, στάση καθοδόν και φθάνουμε στην ΞΑΝΘΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Προαιρετική παρακολούθηση του Επιταφίου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4/2019: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΦΕΡΕΣ όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ και ακολούθως επίσκεψη και ξενάγηση στον ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ του ΕΒΡΟΥ (καιρού επιτρέποντος). Κατόπιν για την περιοχή της ΔΑΔΙΑΣ , παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία θα επισκεφθούμε το Ενημερωτικό Κέντρο της ΔΑΔΙΑΣ όπου θα παρακολουθήσουμε βιντεοσκόπηση και θα υπάρξει (προαιρετική) μετάβαση με το τοπικό πουλμανάκι στο πάρκο των αρπακτικών πουλιών. Επόμενος σταθμός το ΣΟΥΦΛΙ, κατόπιν στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ στάση, ΞΑΝΘΗ άφιξη στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Το βράδυ μεταφορά στην Ανάσταση, Αναστάσιμο Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 28/4/2019:     ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ και την λίμνη Βιστωνίδας όπου θα επισκεφθούμε το μετόχι της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους, το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου, το οποίο είναι κτισμένο πάνω σε δύο μικρά νησάκια. Επιστρέφουμε στην πόλη της ΞΑΝΘΗΣ με τα πολλά παραδοσιακά αρχοντικά της, περιήγηση και μεσημεριανό γεύμα. Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε την λειτουργία της ΑΓΑΠΗΣ στην Ιερά Μονή της Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας και θα συνεχίσουμε για τα γραφικά Πομακοχώρια ΕΧΙΝΟ και ΣΜΙΝΘΗ στάση για καφέ. Επιστροφή το βραδάκι στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 29/4/2019: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την όμορφη παραλιακή πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ, όπου θα έχουμε μια σύντομη επίσκεψη και συνεχίζουμε για την περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ, όπου θα έχουμε γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της Εθνικής Οδού φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 180 ευρώ 
Περιλαμβάνει:  Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο NATASSA ή ELENA, τα 3 πρωινά, 2 δείπνα, το Αναστάσιμο γεύμα,  περιηγήσεις και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.