4ΗΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΠΡΕΣΠΕΣ –ΝΥΜΦΑΙΟ-ΦΛΩΡΙΝΑ
ΛΙΜΝΑΙΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ-ΣΠΗΛΙΑ ΔΡΑΚΟΥ-ΕΝΥΔΡΕΙΟ-ΣΙΑΤΙΣΤΑ
26/4/2019 - 29/4/2019

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/4/2019: Αναχώρηση 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ) στάση  κατόπιν για  ΔΟΜΟΚΟ, ΤΡΙΚΑΛΑ περιοχή  ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ γεύμα  και από εκεί περνώντας τον Βενέτικο ποταμό και μέσω ΓΡΕΒΕΝΩΝ συνεχίζουμε για ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Άφιξη στην όμορφη πόλη της Μακεδονίας και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο TSAMIS χτισμένο σε πανοραμική τοποθεσία στις όχθες της λίμνης. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου
και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4/2019: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΝΥΜΦΑΙΟ επίσκεψη στον διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό χτισμένο στις πλαγιές του ΒΕΡΝΟΥ(ΒΙΤΣΙ) και συνεχίζουμε για ΦΛΩΡΙΝΑ παραμονή, ΠΙΣΟΔΕΡΙ στάση στο χιον/κό κέντρο. Επόμενος μας σταθμός το χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ. Παραμονή για γεύμα στον παραλίμνιο οικισμό χτισμένο στις όχθες της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ. Εν συνεχεία επίσκεψη στο νησάκι του ΑΓ.ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ που βρίσκεται στην ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ και συνδέεται με πλωτή γέφυρα με την απέναντι όχθη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως. Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 28/4/2019: Μετά το πρωινό επίσκεψη στον σημαντικό λιμναίο οικισμό  του ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ και από εκεί για το νεοανεγερθέν Ενυδρείο γλυκού νερού που είναι και το μεγαλύτερο  των Βαλκανίων   και αποτελεί πόλο έλξης για τους φυσιολάτρες. Κατόπιν για την ιστορική  Μονή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ και στη συνέχεια για το ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ που σύμφωνα με το μύθο φύλαγε άγρυπνος το χρυσορυχείο που βρίσκονταν στο εσωτερικό του. Εν συνεχεία για ΚΑΣΤΟΡΙΑ παραμονή στην γραφική πόλη για βόλτες στην πανέμορφη λίμνη και ψώνια στα καταστήματα γουναρικών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο όπου θα μας περιμένει να γευματίσουμε στρωμένο το πλούσιο πασχαλινό τραπέζι. Το υπόλοιπο της
ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 29/4/2019: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΣΙΑΤΙΣΤΑ, παραμονή στη γραφική πολιτεία  με τα επιβλητικά αρχοντόσπιτα των πλούσιων εμπόρων & οινοποιών του 18 ου&19 ου αι. και τα γραφικά λιθόστρωτα καλντερίμια κλασικό δείγμα μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής. Κατόπιν για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ οπού και παραμονή για γεύμα. Εν συνεχεία για ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση και από εκεί για  ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 210 ευρώ 
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο TSAMIS 3* στη πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, 3 πρωινά μπουφέ, Μ. Παρασκευή δείπνο, Αναστάσιμο δείπνο, πλούσιο Πασχαλινό γεύμα.