ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ-ΠΡΟΥΣΟΣ-ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ-ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ
ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ-ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ
27/4/2019 – 29/4/2019

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4/2019: Αναχώρηση 07:30 για ΥΛΙΚΗ (Ε.Ο.) στάση και στη συνέχεια ανηφορίζοντας τον ΤΥΜΦΡΗΣΤΟ θα προσπεράσουμε αρχικά το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ και θα κατευθυνθούμε προς τις ιστορικές ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ, παραμονή για γεύμα στο διατηρητέο οικισμό με τα παραδοσιακά αρχοντικά και το ιστορικό μουσείο. Κατόπιν και προς το απόγευμα επιστροφή στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας. Στη συνέχεια Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 28/4/2019: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό αναχώρηση για το καταπράσινο ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ χτισμένο μέσα σε πυκνό ελατοδάσος σε υψόμετρο 720μ. με την εντυπωσιακή πλατεία με θέα στον Καρπενησιώτη αλλά και το Λαογραφικό Μουσείο με ποικίλα εκθέματα από εκκλησιαστικά κειμήλια και εργαλεία παραδοσιακών επαγγελμάτων. Κατόπιν για το χωριό ΠΡΟΥΣΟΣ για να επισκεφτούμε το ιστορικό Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ χτισμένο σε εντυπωσιακή τοποθεσία στην πλαγιά απόκρημνου βράχου. Παραμονή για το Πασχαλινό μας γεύμα στην όμορφη περιοχή και στη συνέχεια επιστροφή στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στη γραφική πόλη και την κεντρική πλατεία με τα μικρομάγαζα με τα τοπικά προϊόντα και τα είδη λαϊκής τέχνης. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 29/4/2019: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ και από εκεί για την ιστορική ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ. Εν συνεχεία αναχώρηση για ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ επίσκεψη στο μνημείο Εθνικής αντίστασης και παραμονή για γεύμα. Έπειτα με ενδιάμεση στάση στην ΤΑΝΑΓΡΑ (Ε.Ο.) για ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 140 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο, 2 πρωινά σε μπουφέ, το Αναστάσιμο δείπνο, το Πασχαλινό γεύμα.