ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ
ΕΔΕΣΣΑ – ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ – ΠΕΛΛΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ
27/4/19 – 29/4/2019

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4/2019: Αναχώρηση 07:30 με στάσεις καθοδόν  για καφέ και φαγητό φθάνουμε στην καρδιά του Νομού Πέλλας, τα ιστορικά ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ. Γνωριμία με τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης (τον θρυλικό Μητροπολιτικό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου του 1865, το «μαύρο άγαλμα», τον Πύργο του Ρολογιού του 1753, τον τουρμπέ του Γαζή Εβρενός). Μια βόλτα στον περίφημο πεζόδρομο της πόλης θα ολοκληρώσει τις εντυπώσεις μας με έναν απογευματινό καφέ. Και φθάνουμε στην ΕΔΕΣΣΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την λειτουργία της Ανάστασης, Αναστάσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 28/4/2019:  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!   ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για να επισκεφθούμε έναν από τους ομορφότερους παραδοσιακούς οικισμούς στους πρόποδες του όρους ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ, το χωριό ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. Περπατήστε στα δρομάκια του, θαυμάστε τα όμορφα πέτρινα αρχοντικά, απολαύστε έναν καφέ στα γραφικά καφενεδάκια. Κατόπιν το μεσημέρι θα επισκεφθούμε τα ΛΟΥΤΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ή ΠΟΖΑΡ όπου θα έχουμε το Πασχαλινό μας γεύμα. Επιστρέφουμε το βραδάκι στην ΕΔΕΣΣΑ. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 29/4/2019: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για να επισκεφθούμε το νέο Αρχαιολογικό μουσείο της ΠΕΛΛΑΣ το οποίο αποτελεί μικρογραφία του αρχαιολογικού χώρου. Έτσι θα κατανοήσουμε τις ποικίλες πτυχές της καθημερινής αλλά και της δημόσιας ζωής της μακεδονικής πρωτεύουσας, που αποτέλεσε το λίκνο του Μακεδονικού θαύματος και εκτείνεται σε χώρο 4000 στρεμμάτων. Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με στάσεις καθοδόν για φαγητό και καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 130 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις, 2 πρωινά μπουφέ, το Αναστάσιμο Δείπνο, αρχηγός / συνοδός