3ΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΑΡΤΑ – ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
27/4/2019 – 29/4/2019

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4/2019: Αναχώρηση 07:30 με ενδιάμεση στάση για το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ όπου θα επισκεφθούμε τον ΚΗΠΟ των ΗΡΩΩΝ, το άγαλμα του Λόρδου Βύρωνα και το Μουσείο το οποίο στεγάζεται σε διώροφο νεοκλασικό κτίριο. Περιλαμβάνει πίνακες αυθεντικούς και αντίγραφα από σκηνές της Εξόδου του Μεσολογγίου, προσωπογραφίες φιλελλήνων και Ελλήνων οπλαρχηγών, όπλα του 1826, νομίσματα κ.α. Κατόπιν μέσω όμορφης παραλίμνιας διαδρομής θα διασχίσουμε την λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου βλέποντας τις παραδοσιακές πελάδες, γεύμα προαιρετικά. Κατόπιν για το ξενοδοχείο μας ARTA PALACE 4*. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση. Αναστάσιμο Δείπνο και διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 28/4/2019: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό επίσκεψη στην πόλη της ΑΡΤΑΣ, η οποία διακρίνεται για τα ιστορικά της στοιχεία, αλλά και για την σύγχρονη πλευρά της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο όπου ψησταριές θα έχουν στηθεί από νωρίς το πρωί για το έθιμο του ψησίματος του οβελία. Το παραδοσιακό κοκορέτσι, ψητά αρνιά δεν θα λείπουν από το Λαμπριάτικο τραπέζι, τσίπουρο και μεζέδες. Παραδοσιακή μουσική θα μας συνοδέψει σε όλη τη διάρκεια της γιορτινής αυτής μέρας με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. Ξεκούραση και το απόγευμα θα μεταβούμε από τη Νέα Ιωνία Οδό στην πόλη των Ιωαννίνων, ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την πόλη και το νησάκι. Επιστροφή το βραδάκι στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 29/4/2019: Μετά το πρωινό αναχώρηση μέσω μιας όμορφης διαδρομής για το ιστορικό γεφύρι της ΠΛΑΚΑΣ πάνω από τον Άραχθο ποταμό. Είναι το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι το οποίο καταστράφηκε από τις πλημμύρες, στάση. Συνεχίζουμε για το Σπήλαιο της Ανεμότρυπας. Το σπήλαιο έχει τρία επίπεδα με εντυπωσιακούς σταλακτίτες και σταλαγμίτες, υπόγειο ποταμό και πανέμορφους χρωματισμούς. Περνώντας τα ΑΓΝΑΝΤΑ φτάνουμε στο χωριό ΠΡΑΜΑΝΤΑ (Κεφαλοχώρι των Τζουμέρκων) με την κεντρική πλακόστρωτη πλατεία, τον υπεραιωνόβιο πλάτανο και την ιστορική βρύση, ενώ η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής  αποτελεί στολίδι του χωριού. Παραμονή για γνωριμία με το όμορφο κεφαλοχώρι, ελεύθερο γεύμα. Κατόπιν επιστρέφουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση. 
Τιμή συμμετοχής: 140 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ARTA PALACE, 2 πρωινά μπουφέ, το Αναστάσιμο Δείπνο & το Αναστάσιμο γεύμα.