15-17/6/2019                                                     ΑΡΤΑ – ΠΑΞΟΙ – ΛΕΥΚΑΔΑ                                       3 ΗΜΕΡΕΣ
15/6/2019 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07:30 για ΙΣΘΜΟ στάση και από εκεί περνώντας τη γέφυρα ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (πιθανή στάση), άφιξη στο ΜΕΝΙΔΙ (γεύμα). Συνεχίζουμε για το πολυθρύλητο γεφύρι της ΑΡΤΑΣ στάση για καφέ και από εκεί για το ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
16/6/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ: Πρόγευμα και αναχώρηση για ΠΑΡΓΑ. Με τοπικό σκάφος μεταφορά στους ΠΑΞΟΥΣ και το λιμάνι – πρωτεύουσα ΓΑΪΟ. Με τοπικό λεωφορείο γύρος του νησιού (η εξόρμηση στους ΠΑΞΟΥΣ – έξοδα ατομικά). Εάν οι συνθήκες δε το επιτρέπουν, μετά την επίσκεψη στην ΠΑΡΓΑ συνεχίζουμε για ΣΥΒΟΤΑ (επίσκεψη) – ΠΛΑΤΑΡΙΑ (στάση, γεύμα). Επιστροφή στην ΑΡΤΑ στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
17/6/2019 ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση και επίσκεψη στην πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ με την γραφική μαρίνα της. Εν συνεχεία για το τουριστικό ΝΥΔΡΙ παραμονή, γεύμα (όσοι επιθυμούν θα μπορέσουν να κάνουν μια μικρή προαιρετική κρουαζιέρα στο νησάκι ΜΑΔΟΥΡΙ όπου βρίσκεται το αρχοντικό του ποιητή Βαλαωρίτη και στο νησάκι ΣΚΟΡΠΙΟ του Ωνάση, έξοδα ατομικά). Κατόπιν για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ στάση καθ’ οδόν. ΑΝΤΙΡΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΡΙΟ - ΑΘΗΝΑ με μία ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν.
Τιμή συμμετοχής: 120 ευρώ
Περιλαμβάνει: μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στο ARTA PALACE και 2 δείπνα
Δεν περιλαμβάνει: τα εισιτήρια για ΠΑΞΟΥΣ