15-16/6/2019                                                     ΠΗΛΙΟ – ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                         2 ΗΜΕΡΕΣ
15/6/2019 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07:30  από ΑΘΗΝΑ στάση στο ύψος της ΛΑΜΙΑΣ για καφέ και συνεχίζουμε για ΑΛΜΥΡΟ, ΑΓΧΙΑΛΟ, ΒΟΛΟ άφιξη στην πόλη όπου θα παραμείνουμε για φαγητό στα παραλιακά ταβερνάκια, τα γνωστά βολιώτικα τσιπουράδικα και να γνωρίσουμε την πόλη. Αναχώρηση για τις ΜΗΛΙΕΣ, ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ παραμονή στο όμορφο χωριό για να πάμε στην πλατεία με τον αιωνόβιο πλάτανο για τον απογευματινό μας καφέ. Αναχώρηση για τον ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ το όμορφο παραλιακό χωριό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
16/6/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα χωριά ΑΝΗΛΙΟ, ΜΑΚΡΥΡΑΧΗ, ΖΑΓΟΡΑ, ΧΑΝΙΑ στάση – παραμονή, ΠΟΡΤΑΡΙΑ, και στην ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ θα έχουμε χρόνο για τον καφέ μας και να επισκεφτούμε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ του ΠΗΛΙΟΥ. Η ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ είναι από τα πιο όμορφα χωριά, το Μπαλκόνι του ΠΗΛΙΟΥ. Το απόγευμα αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση έξω από τη ΛΑΜΙΑ.
Τιμή συμμετοχής: 65 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μεταφορά με το πούλμαν, ξενοδοχείο, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό.