12 – 15/8/2019                                                          ΘΡΑΚΗ                                                                   4 ΗΜΕΡΕΣ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΕΒΡΟΣ – ΣΟΥΦΛΙ – ΞΑΝΘΗ
12/8/2019 ΔΕΥΤΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07:30, στάση στη ΛΑΜΙΑ για καφέ και συνεχίζουμε για παραλία ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, στάση για φαγητό και μπάνιο και συνεχίζουμε το ταξίδι μας περνώντας από τη ΛΙΜΝΗ ΛΑΓΚΑΔΑ, τη ΜΙΚΡΗ και ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΒΗ, τα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΤΕΜΠΗ και τη ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΡΥΜΟΝΑ, θα φθάσουμε στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ και θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας.
13/8/2019 ΤΡΙΤΗ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την ΞΑΝΘΗ επίσκεψη στη ΜΟΝΗ της Παναγίας της Αρχαγγελιώτισσας η οποία γιορτάζει. Περιήγηση στην παλιά πόλη, στάση. Εν συνεχεία για τον Υδροβιότοπο της ΛΙΜΝΗΣ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ και τη λιμνοθάλασσα του ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ. Κατόπιν για τη χρυσαφένια παραλία του ΜΥΡΩΔΑΤΟΥ παραμονή μπάνιο, γεύμα. Επιστροφή στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ το βραδάκι.
14/8/2019 ΤΕΤΑΡΤΗ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τις ΦΕΡΡΕΣ, επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ την ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ και από εκεί για τον ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ του Έβρου (ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ) επίσκεψη με ειδικό ξεναγό. Συνεχίζουμε για το ΣΟΥΦΛΙ, γνωστό για τα μεταξωτά του, στάση και στη συνέχεια επίσκεψη στο ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΔΑΔΙΑΣ, μοναδικό στο είδος του στην Ευρώπη, έκτασης 72.000 στρεμμάτων, όπου θα παρακολουθήσουμε προβολή ταινίας στο οικοτουριστικό κέντρο με τη ζωή των ζώων και των πουλιών. Το βραδάκι επιστρέφουμε στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ με στάση στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.
15/8/2019 ΠΕΜΠΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για ΚΑΒΑΛΑ, στάση στην Εθνική Οδό, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και από εκεί ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Εν συνεχεία για ΛΑΜΙΑ, στην Εθνική Οδό στάση, ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 145 ευρώ 
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διανυκτέρευση σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια με πρωινό.