30/8-2/9/2019                                                          ΜΥΤΙΛΗΝΗ                                                            ΤΡΙΗΜΕΡΗ
30/8/2019 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 17:30 για το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για ΜΥΤΙΛΗΝΗ. Διανυκτέρευση εν πλω.
31/8/2019 ΣΑΒΒΑΤΟ: Άφιξη στη ΜΥΤΙΛΗΝΗ νωρίς το πρωί. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για να γνωρίσουμε το όμορφο νησί. Πρώτη μας στάση στο θαυματουργό μοναστήρι του ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ.  Συνεχίζουμε για το ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ και την Ι.Μ. ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ, προστάτης του νησιού όπου  υπάρχει η ανάγλυφη εικόνα του Αγίου φτιαγμένη από αίμα και πυλό. Στάση και ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Συνεχίζουμε για ΜΟΛΥΒΟ. Επίσκεψη στο επιβλητικό βυζαντινό κάστρο και ελεύθερος χρόνος για καφέ και περπάτημα στα πλακόστρωτα σοκάκια. Συνεχίζουμε για την ΠΕΤΡΑ, παραλιακό χωριό με την ΠΑΝΑΓΙΑ τη ΓΛΥΚΟΦΙΛΟΥΣΑ να δεσπόζει πάνω σε βράχο ύψους 30 μέτρων. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό. Αργά το απόγευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.
1/9/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό ξεκινάμε για την ΑΓΙΑΣΟ, γραφική κωμόπολη χτισμένη στη ρίζα του όρους Όλυμπος, θρησκευτικό κέντρο και κέντρο λαϊκής ξυλογλυπτικής και αγγειοπλαστικής τέχνης του νησιού. Επίσκεψη στην εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ (κτισμένη το 1170), με την εικόνα της Παναγία Βρεφοκρατούσα του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ ΛΟΥΚΑ πλασμένη με κερί και μαστίχα. Προσκύνημα  και ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζουμε για την ΚΑΡΗΝΗ, μικρή στάση για να δούμε τη σπηλιά του Θεόφιλου. Κατόπιν επίσκεψη στο μουσείο του Θεόφιλου και Τεριέντ στην περιοχή Βαρειά και την πόλη της Μυτιλήνης. Στον ελεύθερο χρόνο μπορείτε να δείτε το αρχαιολογικό μουσείο, τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου, το δημαρχιακό μέγαρο, την παλιά αγορά και να κάνετε τις αγορές σας σε ντόπια παραδοσιακά προϊόντα του νησιού. Συνιστούμε γεύμα σε ένα από τα πολλά  ουζερί της πόλης δοκιμάζοντας τοπικές σπεσιαλιτέ. Κατόπιν μεταφορά στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για τον Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.
2/9/2019 ΔΕΥΤΕΡΑ: Άφιξη στις 07:00 στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή.
Τιμή συμμετοχής: 125 ευρώ στο κατάστρωμα
                              135 ευρώ σε αριθμημένη θέση
                              175 ευρώ σε τετράκλινη εσωτερική καμπίνα
                              185 ευρώ σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα 
Περιλαμβάνονται: Μεταφορές με το πούλμαν, διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο,
πρωινό καθημερινά, ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ σε αριθμημένη θέση.