24-29/9/2019                                  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ                             6 ΗΜΕΡΕΣ

24/9/2019 ΤΡΙΤΗ   ΑΘΗΝΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αναχώρηση 07:00  για ΛΑΜΙΑ, στην Εθνική Οδό στάση, ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ στην Εθνική Οδό γεύμα, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ στάση, ΚΟΜΟΤΗΝΗ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
25/9/2019 ΤΕΤΑΡΤΗ  ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, γέφυρα Έβρου στα ελληνοτουρκικά σύνορα έλεγχος διαβατηρίων και εν συνεχεία μέσω ΚΕΣΣΑΝ για ΡΑΙΔΕΣΤΟ στάση για γεύμα. Συνεχίζουμε για  ΣΥΛΛΗΒΡΙΑ και  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ. Άφιξη στην όμορφη πόλη που βρίσκεται χτισμένη πάνω στα εδάφη της ΕΥΡΩΠΗΣ και της ΑΣΙΑΣ, στο στόμιο του ΒΟΣΠΟΡΟΥ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και προαιρετική ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ.
26/9/2019 ΠΕΜΠΤΗ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας στα σπουδαιότερα αξιοθέατα της πόλης. Θα επισκεφθούμε την ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ, την περίφημη ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, το ΜΠΑΛΟΥΚΛΗ (ΜΟΝΗ ΖΩΟΔΟΧΟΥ
ΠΗΓΗΣ) με τα θρυλικά ψάρια και τους Τάφους των πατριαρχών και φυσικά την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ που είναι ένα αριστούργημα βυζαντινής τέχνης και το μοναδικό κτίριο στον κόσμο που μπόρεσε να μείνει επί ποδός από τον 6ο αιώνα. Μετά την άλωση της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ μετατράπηκε σε τζαμί, από το 1935 όμως λειτουργεί ως μουσείο. Συνεχίζουμε τη ξενάγησή μας με το θαυμαστό ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ του Σουλτάνου Αχμέτ, το παλαιό Ανάκτορο των Σουλτάνων με τους αμύθητης αξίας θησαυρούς, τα Ανάκτορα ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ. Εν συνεχεία θα περάσουμε από τη γέφυρα ΓΑΛΑΤΑ από όπου θα αντικρίσουμε τον ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΛΕΑΝΔΡΟΥ. Ξενάγηση στον ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ, στο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ και το ΤΟΠ ΚΑΠΙ. Διανυκτέρευση.
27/9/2019 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο και μετάβαση στα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ. Τα νησιά επί Βυζαντινής Αυτοκρατορίας χρησιμοποιήθηκαν για εξορίες των πριγκήπων για αυτό και ονομάστηκαν «Νησιά των Πριγκήπων». Θεωρούνται δε από τις καλές περιοχές της Κωνσταντινούπολης. Η πρώτη μας στάση θα είναι στη ΧΑΛΚΗ όπου βρίσκεται και η ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ με την περίφημη βιβλιοθήκη. Επόμενη στάση μας, η ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ, που είναι και το μεγαλύτερο νησί, όπου και θα παραμείνουμε για γεύμα. Για όσους επιθυμούν μπορούν να κάνουν το γύρο του νησιού με τα αμαξάκια, τα παραδοσιακά «μόνιππα». Στη συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο και επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη. Από εκεί θα επισκεφθούμε την κολοσσιαία γέφυρα του ΒΟΣΠΟΡΟΥ που συνδέει την Ευρωπαϊκή με την Ασιατική Τουρκία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση με φολκλορικό πρόγραμμα. Διανυκτέρευση.
28/9/2019 ΣΑΒΒΑΤΟ        ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ (ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ) για ψώνια στα 4.000 μαγαζιά της! Αναχώρηση για σύνορα, έλεγχος διαβατηρίων και στη συνέχεια για ΚΟΜΟΤΗΝΗ ή ΚΑΒΑΛΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
29/9/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ      ΚΟΜΟΤΗΝΗ -ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ στην Εθνική Οδό γεύμα, ΛΑΜΙΑ στην Εθνική Οδό στάση, ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 290 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Πολυτελές πούλμαν για όλες τις μέρες του ταξιδίου, διαμονή σε 4* ξενοδοχεία στην πλατεία Ταξίμ, όλα τα πρωινά στα ξενοδοχεία, Ελληνόφωνος ξεναγός για όλες τις επισκέψεις και περιηγήσεις στην Τουρκία, έμπειρος αρχηγός του γραφείου μας
 
Δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, προαιρετικές εκδρομές / επισκέψεις και ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.