22-27/12/2019                   ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ & ΤΗ ΒΙΕΝΝΗ                      6 ΗΜΕΡΕΣ
ΒΙΕΝΝΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
22/12/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ: ΑΘΗΝΑ – ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ / ΠΑΡΑΣΙΝ
Αναχώρηση στις 05:45 από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή της Λαμίας και μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ -   ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΕΜΠΩΝ – ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ και με ενδιάμεση στάση για γεύμα προαιρετικά, φτάνουμε στο  συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και στη συνέχεια θα διασχίσουμε τη χώρα των ΣΚΟΠΙΩΝ για να περάσουμε στη ΣΕΡΒΙΑ και από εκεί για τη πόλη του ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ/ΠΑΡΑΣΙΝ.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
23/12/2019 ΔΕΥΤΕΡΑ: ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ/ΠΑΡΑΣΙΝ -  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Βορρά της χώρα και αφού προσπεράσουμε τη πρωτεύουσα πόλη του Βελιγραδίου θα διασχίσουμε τη Βοιβοντίνα και το Νόβι Σάντ για να φτάσουμε στα σύνορα της Ουγγαρίας. Διατυπώσεις και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για το ΠΑΡΙΣΙ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, την πανέμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, που μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να τη γνωρίσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο   δείπνο   και  στη συνέχεια   πρώτη γνωριμία με τη φωτισμένη πόλη με μια προαιρετική κρουαζιέρα στο Δούναβη και τη φωτισμένη Βουδαπέστη .Διανυκτέρευση , χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.
24/12/2019 ΤΡΙΤΗ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 
Μετά το πρωινό μας ξεκινάει η γνωριμία μας με το «Μαργαριτάρι του Δούναβη». Θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας από την ΠΕΣΤΗ και την ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ, στολισμένη με τα υπέροχα αγάλματα Ούγγρων ηρώων για να συνεχίσουμε την περιήγηση μας με τη λεωφόρο ΑΝΤΡΑΣΣΥ όπου θα συναντήσουμε την Όπερα, το Κοινοβούλιο και θα διασχίσουμε στη συνέχεια μία από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, τη γέφυρα των Αλυσίδων για να βρεθούμε στη ΒΟΥΔΑ και να επισκεφθούμε τον ΠΥΡΓΟ των ΨΑΡΑΔΩΝ, τη θαυμαστή εκκλησία του ΜΑΤΙΑ, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες και να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει στην πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη, ο λόφος του ΓΚΕΛΛΕΡΤ. Γεύμα και στον ελεύθερο χρόνο που θα ακολουθήσει, μπορείτε να περπατήσετε στον εμπορικό δρόμο VACI, να δοκιμάσετε τοπικά γλυκίσματα και να χαλαρώσετε στα φημισμένα καφέ GERΒAEUD & NEW YORK. Το βράδυ προαιρετικό ρεβεγιόν σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά και κρασί. Διανυκτέρευση.
25/12/2019 ΤΕΤΑΡΤΗ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ / ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ
Πρωινό και ημέρα αφιερωμένη στην ημερήσια εκδρομή μας στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη ΒΙΕΝΝΗ. Πολύ νωρίς θα φθάσουμε στην πόλη του ΣΤΡΑΟΥΣ και θα έχουμε την ευκαιρία στην περιήγηση μας, να δούμε τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING), την κρατική ΟΠΕΡΑ, τα ΜΟΥΣΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΤΕΧΝΗΣ, τους ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥΣ και ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ, το ΠΑΛΑΤΙ ΧΟΦΜΠΟΥΡΓΚ, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ καθώς και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Ακολουθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΒΑΡΤΣΕΝΜΠΕΡΓΚ με το ομώνυμο άγαλμα, ο γοτθικού ρυθμού ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ αλλά και το σπουδαιότερο παλάτι της ΒΙΕΝΝΗΣ, το ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ. Επιστροφή νωρίς το βράδυ στη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, δείπνο, διανυκτέρευση.
26/12/2019 ΠΕΜΠΤΗ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ -   ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ -    ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ/ΠΑΡΑΣΙΝ 
Mετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε μέσω της γνωστής διαδρομής, με στάση -   επίσκεψη στην πόλη του ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ,   με την εντυπωσιακή εκκλησία του Αγ. Σάββα, τη κοσμική πλατεία Τεραζίγιε και το επιβλητικό φρούριο σύμβολο της πόλης,το ιστορικό Καλεμεγκντάν. Συνεχίζουμε για την περιοχή του   ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ/ΠΑΡΑΣΙΝ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
27/12/2019 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ/ΠΑΡΑΣΙΝ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αφήνουμε τη ΣΕΡΒΙΑ με προορισμό το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι   επιστροφής μας με τις απαραίτητες   ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό για να φτάσουμε αργά το βράδυ σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.
* Οι διανυκτερεύσεις στη Σερβία μπορεί να πραγματοποιηθούν εναλλακτικά στις περιοχές Κραγκούγεβατς και Νις.
Τιμή συμμετοχής: 325 ευρώ 
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, περιηγήσεις/ξεναγήσεις   βάσει προγράμματος, 5 διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ &  5  γεύματα σε ξενοδοχεία 4* (ΣΕΡΒΙΑ 3*), Αρχηγός-Συνοδός,Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ΦΠΑ.
* Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο*