23– 26/12/2019                                 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ                                         4 ΗΜΕΡΕΣ
ΚΟΖΑΝΗ–ΣΕΡΒΙΑ-ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ)
ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ-ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΣΙΑΤΙΣΤΑ
ΛΟΥΤΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (ΠΟΖΑΡ)-ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ
23/12/2019 ΔΕΥΤΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07:00, μικρή στάση στην ΛΑΜΙΑ και συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ-ΤΥΡΝΑΒΟ, ΣΕΡΒΙΑ, παραμονή, γεύμα καθοδόν. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας και εφόσον περάσουμε την τεχνητή λίμνη του Αλιάκμονα θα καταλήξουμε στην όμορφη ΚΟΖΑΝΗ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
24/12/2019 ΤΡΙΤΗ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την όμορφη ΚΑΣΤΟΡΙΑ, επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ την ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ στο σπήλαιο του ΔΡΑΚΟΥ και ελεύθερος χρόνος για βόλτες στην παλιά πόλη με τα γουναράδικά της. Πιθανό γεύμα. Συνεχίζουμε για την γραφική ΣΙΑΤΙΣΤΑ με τα περίφημα αρχοντικά της, στάση για καφέ και από εκεί για την ΚΟΖΑΝΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα έχουμε το Εορταστικό Δείπνο – Ρεβεγιόν σε κοσμική ταβέρνα με εορταστικό πρόγραμμα. Διανυκτέρευση.
25/12/2019 ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Προαιρετικός εκκλησιασμός στον ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ. Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ και φθάνουμε στο παραδοσιακό χωριό στις πλαγιές του όρους ΒΟΡΑ (ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ) στον παλαιό ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ, στάση. Εν συνεχεία για την ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ και θα φθάσουμε στο ψαροχώρι ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή μέσω ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο για τους εκδρομείς για βόλτα στην πόλη της ΚΟΖΑΝΗΣ. Διανυκτέρευση.
26/12/2019 ΠΕΜΠΤΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για να επισκεφθούμε την ΛΑΡΙΣΑ και το «ΠΑΡΚΟ των ΕΥΧΩΝ», όπου και φέτος ανοίγει τις πύλες του για να ξετρελάνει τους μικρούς και να κάνει τους μεγάλους να αφεθούν στη χαρά και τη λάμψη των γιορτών. Η λίμνη των Χριστουγέννων με το τεράστιο δέντρο της, το πολύχρωμο Fun Park, το τρενάκι του Βόρειου Πόλου, το Σπίτι του ¶η Βασίλη, το Εργαστήρι των Ξωτικών, η Ακαδημία των Μικρών Μάγων και ένα σωρό άλλες εκπλήξεις, στολισμένο με φωτάκια, έλατα και μπάλες θα μας προσφέρει μοναδικές στιγμές. Το βραδάκι επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση για φαγητό και καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 170 ευρώ 
Περιλαμβάνει: Μετάβαση και επιστροφή με  πολυτελές πούλμαν για όλες τις μέρες του ταξιδίου, διαμονή στο ξενοδοχείο ELENA PALACE ή KATERINA σε δίκλινα δωμάτια, 3 πρωινά σε μπουφέ, το εορταστικό Δείπνο – Ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική στις 24/12 το βράδυ, ξεναγήσεις, περιηγήσεις