24-26/12/2019                              ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ                        3 ΗΜΕΡΕΣ
24/12/2019 ΤΡΙΤΗ: Αναχώρηση στις 07:30 και αφού κάνουμε στάση στη ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.), κατευθυνόμαστε για τη φωτεινή και στολισμένη με τα χρώματα των γιορτών πόλη του ΒΟΛΟΥ. ¶φιξη και επίσκεψη (έξοδα ατομικά) στο Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο, ένα από τα παλαιότερα της χώρας μας που στεγάζεται στο υπέροχο νεοκλασικό κτίριο του 1909. Στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να θαυμάσουμε τα νεοκλασικά κτίρια της πόλης και να δοκιμάσουμε το τσίπουρο και τα τοπικά μεζεδάκια. Το απογευματάκι άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.
25/12/2019 ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Προαιρετικός εκκλησιασμός. Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την εκδρομή μας στα Πηλιορείτικα χωριά. Η διαδρομή μας περνάει από τις ΜΗΛΙΕΣ, όπου θα έχουμε ανάλογη στάση για καφέ και για να επισκεφθούμε την εκκλησία των Ταξιαρχών και τη Δημόσια Βιβλιοθήκη με τα σπάνια χειρόγραφα. Συνεχίζουμε για την γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ (καιρού επιτρέποντος). Στάση για επίσκεψη και κατόπιν άφιξη στα ΧΑΝΙΑ, όπου θα έχουμε το γεύμα μας. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας με στάση στη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ ή ΠΟΡΤΑΡΙΑ για καφέ. Διανυκτέρευση.
26/12/2019 ΠΕΜΠΤΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για να επισκεφθούμε την ΛΑΡΙΣΑ και το «ΠΑΡΚΟ των ΕΥΧΩΝ», όπου και φέτος ανοίγει τις πύλες του για να ξετρελάνει τους μικρούς και να κάνει τους μεγάλους να αφεθούν στη χαρά και τη λάμψη των γιορτών. Η λίμνη των Χριστουγέννων με το τεράστιο δέντρο της, το πολύχρωμο Fun Park, το τρενάκι του Βόρειου Πόλου, το Σπίτι του ¶η Βασίλη, το Εργαστήρι των Ξωτικών, η Ακαδημία των Μικρών Μάγων και ένα σωρό άλλες εκπλήξεις, στολισμένο με φωτάκια, έλατα και μπάλες θα μας προσφέρει μοναδικές στιγμές. Το βραδάκι επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση για φαγητό και καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 120 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό & το Εορταστικό Ρεβεγιόν με μουσική 24/12.