24-25/12/2019                                    ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ &                                2 ΗΜΕΡΕΣ
                                                         ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ
       ΣΠΑΡΤΗ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ – ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ
24/12/2019 ΤΡΙΤΗ: Αναχώρηση στις 07:30 για την ΣΠΑΡΤΗ. Στάση για καφέ λίγο πριν την ΤΡΙΠΟΛΗ στο ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ και συνεχίζουμε για την ΛΑΚΩΝΙΑ. Περνώντας από την ΣΠΑΡΤΗ άφιξη στην καρδιά της ΜΑΝΗΣ, την ΑΡΕΟΠΟΛΗ, στάση για γεύμα στα πετρόχτιστα παραδοσιακά ταβερνάκια της. Συνεχίζουμε για ΟΙΤΥΛΟ, ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ και όλα τα χωριά της ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗΣ ΜΑΝΗΣ και φθάνουμε στην πόλη της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Εγκατάστασης στο ξενοδοχείο μας, το βράδυ θα έχουμε Εορταστικό Ρεβεγιόν με μουσική. Διανυκτέρευση.
25/12/2019 ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό μας προσκύνημα στην Μητρόπολη της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ και περιήγηση στην γιορτινά στολισμένη παλιά πόλη, γύρω από το κάστρο. Συνεχίζουμε για το «θαύμα» της φύσης της ΑΓΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ στη ΒΑΣΤΑ. Δεκαεπτά πελώρια δέντρα ξεπηδούν από την στέγη της, ενώ από τα θεμέλια αναβλύζουν νερά. Παραμονή, γεύμα. Το βράδυ επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 90 ευρώ 
Περιλαμβάνει: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στο ξενοδοχείο και το Εορταστικό Ρεβεγιόν.