31/12/2019-2/1/2020                   ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ                    3 ΗΜΕΡΕΣ
           ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΒΟΛΟΣ – ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ
31/12/2019 ΤΡΙΤΗ: Αναχώρηση στις 07:30. Θα κάνουμε την πρώτη μας στάση στο Ολύμπους Πλάζα και την επόμενη έξω από την ΛΑΜΙΑ. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας προς το ΛΙΤΟΧΩΡΟ, όπου θα ανέβουμε ένα μικρό κομμάτι του Ολύμπου για να γνωρίσουμε και να προσκυνήσουμε την Ιστορική Μονή του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω. Θα μάθουμε την ιστορία της Μονής και του Αγίου Διονυσίου και μετά το προσκύνημά μας θα κατεβούμε στην πλατεία του ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ όπου ο καθένας μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε καφετέριες ή ψησταριές για το μεσημέρι. Νωρίς το απόγευμα φτάνουμε στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και αφού κάνουμε μια ωραία ξενάγηση με το πούλμαν, θα επισκεφθούμε την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου που είναι ο πολιούχος της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και μετά θα έχουμε χρόνο ελεύθερο στον Λευκό Πύργο να απολαύσουμε στα παραλιακά μαγαζιά έναν καφέ ή να γνωρίσουμε την πόλη και την αγορά της όπως ο καθένας μας επιθυμεί. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Εορταστικό Ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.
1/1/2020 ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για τα θρυλικά ΟΧΥΡΑ ΡΟΥΠΕΛ. Θα μάθουμε πολλές λεπτομέρειες της μάχης από τον ένστολο ξεναγό μας και θα νοιώσουμε συγκίνηση και ρίγη υπερηφάνειας για τους πατεράδες και τους παππούδες μας. Μετά από τη σπουδαία αυτή επίσκεψη συνεχίζουμε για την Μονή Τιμίου Προδρόμου Ακριτοχωρίου, η οποία είναι μετόχι της Μονής Ξενοφώντος του Αγίου Όρους. Είναι πολύ εντυπωσιακό μοναστήρι και οι 45 αδερφές της μονής είναι πολύ φιλόξενες. Αξίζει να το επισκεφτεί κανείς και ιδιαίτερα οι γυναίκες που δεν μπορούν να επισκεφτούν το Άγιο Όρος για να πάρουν μια ιδέα της Αγιορείτικης Βυζαντινής αρχιτεκτονικής και του Αγιορείτικου τρόπου ζωής. Συνεχίζουμε και κάνουμε μια στάση μέσα στις ΣΕΡΡΕΣ, όπου όποιος θέλει μπορεί να επισκεφτεί το Αρχαιολογικό Μουσείο που στεγάζεται σε ένα από τα παλαιότερα οθωμανικά κτίσματα της πόλης, το Μπεζεστένι του 15ου αιώνα. Επίσης μπορούμε να δοκιμάσουμε στην πηγή της την Σερραϊκή μπουγάτσα και τυρόπιτα. Αναχωρούμε για την πολύ όμορφη ΔΡΑΜΑ, όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για βόλτα, φαγητό και να γνωρίσουμε τα νερά της Αγίας Βαρβάρας και την ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Δείπνο, διανυκτέρευση.
2/1/2020 ΠΕΜΠΤΗ: Αναχώρηση μετά το πρωινό μας και θα κάνουμε μια μικρή στάση στα γνωστά ζαχαροπλαστεία της Τσιμισκή να ψωνίσουμε όσοι θέλουμε τα γνωστά τσουρέκια και γλυκά της πόλης. Συνεχίζουμε και με μια ενδιάμεση στάση θα φτάσουμε το μεσημεράκι στα διάσημα Τσιπουράδικα και ψαροταβέρνες του ΒΟΛΟΥ. Μετά από αυτή την πραγματικά καταπληκτική στάση θα αφήσουμε τον ΒΟΛΟ και με τις κατάλληλες στάσεις θα επιστρέψουμε στη βάση μας.
Τιμή συμμετοχής: 150 ευρώ 
Περιλαμβάνει: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 πρωινά, το Εορταστικό Ρεβεγιόν και ένα δείπνο σε μπουφέ.