4-6/1/2020                                                   ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ                                         3 ΗΜΕΡΕΣ
          ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ
4/1/2020 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 07:30 για ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ-ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για ΑΡΤΑ και φτάνουμε στο ιστορικό ΜΠΙΖΑΝΙ όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων του φημισμένου Ηπειρώτη γλύπτη Παύλου Βρέλλη. Συνεχίζουμε και φτάνουμε στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας που σφύζει από ζωντάνια, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
5/1/2020 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το ΣΠΗΛΑΙΟ του ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ένα από τα ωραιότερα της Ευρώπης με 14 είδη σταλακτίτες και σταλαγμίτες, επίσκεψη. Συνεχίζουμε για τα ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, ξεκινώντας από τους ΚΗΠΟΥΣ (στη διαδρομή θα έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε την τέχνη της πέτρας στα σπίτια και στα γεφύρια), το ΚΑΠΕΣΟΒΟ (παρόμοιο τοπίο) το ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ ( με το ναό του Αγ. Νικολάου με επιχρυσωμένο Τέμπλο και σπάνιες τοιχογραφίες, εδώ πίνουμε καφέ στην πλατεία με τον μεγάλο πλάτανο). Επόμενη στάση γνωστό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Από εκεί θα δούμε από ψηλά το φαράγγι του ΒΙΚΟΥ, το βαθύτερο του κόσμου (Guiness 1997) από την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής. Περπατήστε στα πλακόστρωτα δρομάκια, για να δείτε τα αρχοντικά, το βιωματικό σχολείο και τα πανέμορφα παραδοσιακά κτίρια ηπειρώτικης αρχιτεκτονικής, γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
6/1/2020 ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τη ΛΙΜΝΗ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ, που είναι γνωστή και ως λίμνη της Κυρά Φροσύνης, θα επισκεφθούμε τη Μονή Αγίου Παντελεήμονα και το σπίτι που σκοτώθηκε ο Αλή Πασάς και θα παρακολουθήσουμε την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού. Στη συνέχεια θα φτάσουμε με στάση στο γραφικό ορεινό ΜΕΤΣΟΒΟ, όπου θα επισκεφθούμε το αναπαλαιωμένο αρχοντικό του εθνικού μας ευεργέτη Τοσίτσα – Αβέρωφ καθώς και τη ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, γεύμα. Συνεχίζουμε περνώντας από ΚΑΤΑΡΑ και ΚΑΜΠΟ ΔΕΣΠΟΤΗ για την ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, στάση για καφέ και από ΤΡΙΚΑΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ και με στάσεις στη διαδρομή θα καταλήξουμε στην ΑΘΗΝΑ στο γραφείο μας.
Τιμή συμμετοχής: 110 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μεταφορά με το πούλμαν, το ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια, τα 2 πρωινά, περιηγήσεις και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.