5-6/1/2020                   ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ                                        2 ΗΜΕΡΕΣ
ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ – ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ
ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ – ΑΡΑΧΩΒΑ
5/1/2020 ΚΥΡΙΑΚΗ: Αναχώρηση στις 07:30 από το γραφείο μας, ΙΣΘΜΟΣ στάση και από τη γέφυρα ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ θα φτάσουμε στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ. Προορισμός μας τα όμορφα χωριά της ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ. Μέσα από μια ονειρεμένη διαδρομή θα περάσουμε τα γραφικά χωριουδάκια ΛΙΜΝΙΤΣΑ, ΤΕΡΨΙΘΕΑ, ΕΛΑΤΟΥ για να φτάσουμε στο κεφαλοχώρι της ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ την ΑΝΩ ΧΩΡΑ. Το πανέμορφο τοπίο που θυμίζει Ελβετικές Άλπεις, οι περίπατοι στο οξυγόνο του μαγευτικού βουνού και στα καλντερίμια του μικρού χωριού θα μας αναζωογονήσουν (πιθανό γεύμα). Στην ΕΛΑΤΟΥ πνιγμένη στα έλατα, θα έχουμε πιθανό γεύμα ή στάση για καφέ. Η περιήγησή μας τελειώνει με επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ (ΛΕΠΑΝΤΟ) με τους δύο γραφικούς πύργους στην είσοδο του λιμανιού της.
6/1/2020 ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ του ΣΩΤΗΡΟΣ για να εκκλησιαστούμε στην ΠΑΝΑΓΙΑ την ΝΑΥΠΑΚΤΙΩΤΙΣΣΑ. Κατόπιν κατεβαίνουμε στην ΝΑΥΠΑΚΤΟ να παρακολουθήσουμε την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού. Συνεχίζουμε για τον γύρο του ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ. ΕΡΑΤΕΙΝΗ – ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ γεύμα και περνώντας από τους ΔΕΛΦΟΥΣ, θα απολαύσουμε το ποτό μας στην ΑΡΑΧΩΒΑ αγναντεύοντας τη θέα ως τον ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ. Από ΛΕΙΒΑΔΙΑ με πιθανή μικρή στάση στη διαδρομή, επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 80 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μεταφορά με το πούλμαν, το ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια, το πρωινό, περιηγήσεις και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.