Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 19:00, Σάββατο 09:00 - 14:00 210 5324850

Λεωφορεία

Εκμίσθωση τουριστικών λεωφορείων

Κύρια δραστηριότητα του γραφείου μας είναι η  εκμίσθωση τουριστικών λεωφορείων για μεταφορές.

Μεταφορά μαθητών / σχολικές εκδρομές
Επί σειρά ετών, το γραφείο μας πρωταγωνιστεί στον χώρο της εκπαίδευσης, μεταφέροντας καθημερινά εκατοντάδες μαθητές από και προς τα σχολεία της Αττικής. Ταυτόχρονα, αναλαμβάνουμε τις μετακινήσεις  για τις ημερήσιες και πολυήμερες σχολικές εκδρομές, με συνέπεια και υπευθυνότητα και βάσει των αναγκών του κάθε σχολείου.

Μεταφορά αθλητικών ομάδων / ομίλων
Η ασφαλής μεταφορά αθλητικών ομάδων απαιτεί μεθοδικότητα, συνέπεια και διακριτικότητα. Για τους λόγους αυτούς, το γραφείο μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων αθλητικών ομίλων της χώρας, που μας προτιμούν για τις μεταφορές τους  στο γήπεδο και σε άλλους  χώρους.

Μεταφορά συλλόγων
Χάρη στην πολυετή εμπειρία των οδηγών μας και στα πλήρως εξοπλισμένα λεωφορεία μας, μπορούμε να εγγυηθούμε  την ευχάριστη μετακίνηση των μελών του συλλόγου σας, συμβάλλοντας  στη  δημιουργία των καλύτερων αναμνήσεων από τα ταξίδια και τις εκδηλώσεις σας.

Μεταφορά ΚΑΠΗ
Τα τουριστικά λεωφορεία του στόλου μας διαθέτουν άνετους χώρους και πολυτελή καθίσματα, ειδικά σχεδιασμένα για να διευκολύνουν επιβάτες όλων των ηλικιών. Εξειδικευμένοι οδηγοί και συνοδοί της ομάδας μας  παρέχουν την ανάλογη προσοχή για την ασφαλή και ευχάριστη μετακίνηση όλων των επιβατών.

Μεταφορά προσωπικού (εταιρειών)
To γραφείο μας αναλαμβάνει τη μεταφορά προσωπικού εταιρειών και οργανισμών. Μέσα στα πενήντα και πλέον χρόνια παρουσίας μας στον χώρο των μεταφορών, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και μας εμπιστεύονται για την έγκαιρη και άνετη προσέλευση του προσωπικού στο χώρο εργασίας.

Μεταφορά από και προς Αεροδρόμιο /Λιμάνι /Σταθμό Τρένων
Το γραφείο μας παρέχει υπηρεσίες σε ξενοδοχεία, μεταφέροντας επιβάτες από και προς το αεροδρόμιο, το λιμάνι και το σιδηροδρομικό σταθμό, όλο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα. 

Μεταφορά σε κοινωνικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ
Εξασφαλίζουμε τη δυνατότητα ομαδικής μεταφοράς επιβατών σε ποικίλες κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα: γάμους, βαπτίσεις, συνέδρια, φεστιβάλ, συναυλίες κ.ά.